ADANA / KOZAN - Şehit Önder Ertaş Mesleki Eğitim Merkezi

Şehit Önder Ertaş Mesleki Eğitim Merkezi

Varsaklar Mah. Adana Cad. No.170 Kozan / Adana
Vizyon
Kozan Mesleki Eğitim Merkezi olarak Türk Milli Eğitim Sisteminde oluşturulacak çağdaş gelişmelere yön vermek.Türk Milletinin dünya milletleri içinde saygınlığını koruyacak değerlerini benimseyen “Bilim çağının” gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini yansıtan, çağdaş teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yoluyla, Türkiye’ de ve diğer ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Kozan`da, Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; Atatürk İlke ve İnkilâpları doğrultusunda, Milli Birlik ve Bütünlük içinde Ekonomik,Sosyal ve Kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı,seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan Eğitim Öğretim sürecini düzenleyen, Eğitim sistemi ve işleyisinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi,eğitim bilimlerindeki Çağdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılarak geliştirilmesi; öğrenciler ve çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl.
08.30-19.00
Dolmuş